A new direction- chapter seven7

Vi hoppade på bussen och satte oss nästan längst back. När vi kommer till min hållplats och jag ställer mig upp för att gå av tar Selma tag i min arm, jag ger henne en frågande blick.
-Addi? Kan jag sova hos dig?
-Klart! Kom nu, du kan lova något av mig.
-Tack.
Vi hoppade av bussen och jag kramade om henne och svarade med menande i rösten.
-När som helst.
Vi gick upp för dom 3 trapporna som bestod av 30 trappsteg av sten. Jag hälsade på mrs Bontime som bodde mitt i mot oss med sin lilla hund Sparkel. Det sägs att hon blev galen efter att hennes man tog livet av sig mitt framför hennes ögon, men jag tycker att hon är en riktigt trevlig gammal dam och gammal kan man lungt säga att hon är, nästan uppe i 80 års ålden.
Jag låste upp dörren och vi krånglade av oss våra yterkläder, och släpade oss nästa in till mitt rum och vi slände oss direkt på sängen och somnade på stört.
 
Jag vaknade av att det kändes som om 10.000 skenande elefanter var i mitt huvud.
-Great, backfylla.. mumlade jag tyst för mig själv. Jag tog upp mobilen för att kolla klockan men blänades av det starka ljuset så jag blinkade några gånger innan jag såg dom vita siffrorna klart. 6.32 visade dom, Jag stängde snabbt mina ögonon och försökte somna om, vilket gick ganska snabbt, antar att jag är ganska omtumlad av gårdagens händelser.
 
Jag vackande av att det hördes hårda knackingar på dörren och jag stödjer mig på mina armbågar och kollar på dörren och får fram ett litet ''mm'' men det låter mer som en kraxande kråka. 
Mamma kommer in med en bekymrad min, jag blir lite nervös och frågar försiktigt.
-Vad är det?
-Inte ska ni väll sova bort hela dagen? Hon stappla in u rummet och styr stegen mot fönstret för att sedan dra bort gardinerna. Jag blinkar ett flertal gånger för att få tillbaka sysnen efter det plötsliga ljuset. Selma grymtar till bredvid mig.
-Mitt huvud.. klagar hon med hes morgon röst och blinkar några gånger hon med för det plötsliga ljuset.
-Godmorgon, sa jag en anning piggare än hon, hon hade drukigt betydligt mycket mer än mig och jag skulle inte ens vilja föreställa mig hennes backsmälla. usch..
-Jag gissar på att ni tjejer var ute och festa igår? Det var min mamma som frågade, såklart vem skulle annars göra det?
Min mamma är precis som alla andra mammor, hon förstår sig inte på vitsen med att gå ut och festa, bli full och hångla upp varje kille man ser. Men min mamma har också varit ung precis som alla andra och accepterar att jag gör det, eller så länge jag inte kommer till skada, eller blir allt för full och så ska jag helst ha någon jag känner med mig.
-Mm.. mumlade jag och la mig ner med en duns på min dun kudde igen.
-Jag gör lite te och makor medans ni två.. fixar till er lite. Ni ser ut som något katten har släpat in. Hon gick ut ur rummet och man hörde hur hon började fixa i köket.
Jag stoppade handen under kudden och drog ut min mobil, jag hade det som vana att sova med min mobil där, jag kunde inte riktigt sova annars, Jag kollade klockan som nu visade 15.23 och stoppade sedan tillbaka den under kudden, när jag dragit ut handen igen ger den ifrån sig ett litet ljud som säger att något har hänt på dom sociala mediena och jag trycker in min hand igen och grepar tag om min mobil och ska precis dra ut den igen  men ångrar mig och släppte taget och drog ut en tom hand i stället.
Jag puttar lite lätt på Selma som lyckats att somna om, hon vänder sig mot mig och snäser ur sig ett surt.
-Vad?
-Oj oj katten har visst vacknat på fel sida idag skrattar jag. Selma var nog den ända personen jag visste som kunde sova hur mycket som helst, hon sov gärna bort hela dagen om hon kunde och hatade att gå upp tidigt, eller rättare sagt hon hatade att gå upp överhuvud taget om hon inte vackande av sig själv.
-Akta så inte ''katten'' sätter klona i dig då. mutrar hon fram.
-Aja, upp med dig nu. Jag petade på henne ett flertal gånger men hon vände bara på sig och låssades inte om mig, utan i stället borade hon ner huvuadet i kuden ännu mer. 
-Jaha är det så här du vill ha det så.. 
Jag tog sats och puttade ner henne för sängen hon hon landade med en duns på golvet.
-AJ! Vad gör du kvinna? Är du helt galen? Vad tänker du med eller? Putta ner mig så där, backfull och trött!
Hon fortsartte och babla på om hur dum jag var och att hon faktiskt var backfull men jag skrattade bara åt henne och gick fram till gaderoben och drog ut två stora t-tröjor och slängde den ena till Selma och drog själv av min alla kläder från i går innan jag satta på mig tröjan och satte upp håret i en slarvig knut, Selma drog också på sig den stora t-tröjan och vi gick ut till mamma.
-Aj mitt huvud.. klagade Selma åter igen och satte sig på stolen mitt emot mig.
-Blev det mycket igår? Det vara mamma som frågade och både jag och Selma visst precis vad hon menade med det. Alkoholen.Hon gav oss varis kopp med ryckande te i och sedan satte hon sig också ner med en kopp kaffe.
-En anning.. Svarade Selma och sträkte sig samtidigt efter honungen. Mamma skakade på bara på huvudet och lyfte upp koppen med kaffe i för att slutta lite på det och ställde sedan ner den på bordet.
Jag tog en rostad macka med två skivor ost och tre skivor gurka på, Selma tog ett ägg och skalade det för att sedan ta en gaffel och mosa det.
-Walla, äggröra. Hon stoppade in gaffen i munnen och suckade belåtet.
 
När vi var klara ställde vi in disken i diskmaskinen och gick in till mitt rum, Selma slängde sig direkt på min säng och suckade onödigt högt.
-Ah! Jag vill göra något! Kan vi inte typ gå på en promenad,sola,bada eller var som helst!
-Selma?
-Aa?
-Får jag klä på mig först..?
Hon började skratta åt min kommenatar och satte sig istället i skräddar ställnig i sängen.
-Visst, kan jag långa något?
Som svar vände jag mig mot gadeborben och öppnade dörrarna till den.
-Så, min kära. Nu är vi på dagens svåraste uppdrag, vilket är att välja kläderna för dagen. Jag sa det med en tillgjorde röst som lät som en väldigt gammal svenska med en brytnig på skånska.
Selma brast ut i skratt och slöt sig upp vid min sida och vi började rota igenom hela min gaderob efter som perfekta kläderna för den här varma sommar eftermidagen.
___________________________________________________________________________________________
Pjuu äntligen klar! Hope u like it! love Issa

A New Direction-chapter six6

Jag fortsatte springa, vilket var svårt eftersom jag hade på mig mina höga pumps men redan efter några minuter var jag framme vid Ica. Jag ser en mörk skugga uppebara sig längre fram och jag ökar farten, när jag kommer längre fram ser jag att det är Selma som står där precis som jag trott. Jag springer fram till henne och kramar om henne hårt och länge, hon besvarar kramen och efter en stund börjar hon snyfta högt.
-Hey, gumman vad är det? Sa jag samtidigt som jag strök henne över huvudet.
Hon lutade sig bort från mig och kollade mig rakt i ögonen och sa med smärta och avsky i rösten.
Dom tog på mig, försökte tvinga mig till saker.. Addi låt det aldrig hända igen, inte min.. snälla? Hon vände ner huvudet och kollade på sina skor och man hörde hur hon började gråta ännu mer.
Jag tog min hand under hennes haka och lyfte lätt upp hennes huvud och tviungade henne och kolla mig i ögonen och sa med stadig röst,
-Hey du? Jag lovar! Jag lovar att ingen någonsin kommer få komma nära dig, utan din tillåtelse så länge jag lever!
Men jag är inte säker på om jag lovade henne eller mig själv..
-Kom så köper vi något och äta medans vi väntar på bussen. Fortsatte jag och tog hennes hand och drog in henne i affären.
Vi gick snabbt igenom Ica för att slippa höra alla kommentarer och slippa alla blickar vi fick.
Jag plokade med min två powerking, en stor marabo chokladkaka och ett paket vindruvor innan vi ställde oss i kön som tur var inte så lång. Det blev våran tur och jag la upp allt på rullbandet.
-God kväll. Sa tanten i kassan med en vänlig röst.
-Gokväll.
Hon kollade upp på mig och fick en äklad min i ansiktet.
-Och vad har hänt med er två då? Hon pratade med oss som om vi var 5 åriga barn som hade gjort något föräldrarna sagt att dom inte fick men hade gjort ändå.
-Bry dig inte om det du? Sa jag själv säkert och hoppades på att hon skulle fatta att jag inte kom hit för att små prata, men så klart gjorde hon inte det.
-Vet era föräldrar att ni är ute så här sent?
Där sprak det, jag brydde mig inte om alla blikar jag fick utan fräste åt henne.
-För i helvete vissa lite jävla respekt och håll käften! Jag kom hit för att köpa det här. Jag pekade på varorna som låg framför henne och fortsatte sedan. Inte för att små prata med dig om mitt liv och mina privata saker! Så var snäll och säg var det kostar så vi kan dra här i från jävla kärring!
-Addi, lugnt dig.. hon försökte bara vara snäll? Sa Selma som stod bakom mig och tog tag i min arm och höll tillbaka mig, hon visste nog att om mitt humör svängde lite till åt fel håll kunde jag lätt klappa till någon.
-Nej jag tänker inte lunga ner mig! Hon behöver fan inte lägga sig i mitt privat liv! Hon är en jävla kassörska inte någon jävla psykolog! Jag vände mig mot Selma när jag sa det och vände mig sedan tillbaka mot tanten.
Hon bara kollade på mig med ögon stora som tefat.
-Nå? Ska du säga vad det kostar eller ska jag bara ta grejerna och gå här i från?
-f-fö-förlåt stammade hon fram. 37,90 tack
Jag la fram två 20 lappar och tog sakerna och gick där ifrån, jag brydde mig inte om att ta tillbaka växen. Jag hörde ett förlåt oss innan glasdörrarna stängdes bakom mig, jag antog att det var Selma.
Jag började gå mot busshåll platsen och satte mig på bänken som stod där.
-Addi? Va fan var det där? Det var Selma som hade kommit fram och stod nu precis framför mig och pekade på butiken några meter bort med lite öppen mun. Jag brister ut i skratt åt hur kul det ser ut. 
-Addi? Har du blivigt galen? Vad skrattar du åt? Hon kollar på mig med en förvirad blik vilket gjorde att hon fick en lite rynka i pannan.
-Förlåt, det såg bara så kul ut!
-Vadå? Det märkten helt klart att hon inte fattade vad jag snakade om.
-Det där. Svarade jag och viftade med mina händer framför henne.
-mig? ser jag rolig ut?
-nej minen du gjorde.. I bland är du bara för trög Selma. Sa jag och klappade på bänken precis bredvid mig, hon fattade direkt vinken och satte sig.
Jag räkte henne en powerking och hon öppnade den direkt och jag tog mig och öppnade den med, Sedan ställde jag vindruvorna och chokladen i mitten mellan oss. Där satt vi, två tjejer som desutom var berusade, vårat smink var helt utkletat så vi såg säker ut som pandor också. Men jag var med min bästa vän, personen jag älskade, som visste allt om mig från botten till toppen! Presonen som jag inte behövde berätta allt galet jag gjort utan som hade varit vid min sida och gjorde det med mig. Personen som betyde allt för mig.
Jag bröt tystaden och kollade på henne med en seriös blik.
Selma? Hon vände på huvudet och kollade mig i ögonen, hon visste vad jag skulle fråga så hon svarade lite besvärat ett.
-mm.. 
-Var var det som hände på festen?
Hon kollade bort och svarade med en tjock röst, vilket avslöjade att hon var nära till tårar.
-Det var ett par killar, 3 tror jag dom var.. Dom kom fram till mig, dom började tafsa och så.. i början var jag med på det och det var okej.. Men en av dom började dra mig i kläderna.. dom andra hänge på och försökte ta av mig dom.. Jag ville inte, och sa det till dom.. jag slog på dom men inget hjälpte.. ingen kom fram och så åt dom och sluta.. Det på minde mig bara så mycket.. om det.. Du vet? Den där kvällen i juni 2008 när.. 
-Du brhöver inte säga mer.. jag vet. avbört jag henne, jag drog in henne i en hård kram och strök henne över håret.
____________________________________________________________________________________________
Förlåt för detta inte kom upp igår, mina systar var här som jag inte träffat på länge och ville umgås med dom.
Men nu är det här, själv blev jag ganska nöjd med det men vad tycker ni?
Tänker på planer till nästa kaptiel :) Hope u like it? love Issa

A New Direction-chapter five5

När jag stod där tät ihop slingrad med killen med det mörka håret, kommer plötligt Selma och drar killen som jag precis hånglat upp, han ger mig en sur blick innan han går för att hångla upp någon annan.
-Vad gör du? Snäser jag åt Selma.
-Äh, han var ändå bara ute efter sex.
-Ja, men vad vill du?
-Kan vi inte dra hem?
-WHAT? Hörde jag precis Selma Johansson vilja dra hem från en fest tidigt?
-Vadå? Är det något fel med det nu eller? Snäser hon hårt år mig.
-Men vad har JAG gjort nu då? säger jag med betonig på jag. För i helvete Selma? fortsätter jag sedan.
-Men bara ge dig Addison, stanna du om det är så jävla viktgit! Jag drar! Men dom orden vänder hon på klaken och börjar gå mot dörren.
-Visst, gör du det! Jag bryr mig inte! skriker jag mot Selmas ryggtavla som vinglar ut ur huset.
Jag ångrade mig nästan med en gång och trängde mig förbi alla svettiga männsikor som dansande, och sprang sprang sedan ut ur huset den sista biten och slet med mig jackan på vägen. Jag sökte med biken efter Selma men nej, ingen stanns ser jag henne.
-FAN SELMA! För i helvete! Kom tillbaka! Skriker jag rakt ut i den jumna luften och snabbt halar jag upp mobilen hur fickan och slår vant in Selmas nummer, Jag har slagit in detta nummret oräkligt många gånger från allt mellan att jag inte kan sova till stora killproblem, Selma är den första jag tänker på att ringa om något händer eller jag bara vill prata. Jag lyfter sakta mobilen mot örat och efter några sekunder som kändes som en halv evighet.
-Vad? Hörde jag en underbar röst snäsa åt mig på andra sidan luren och jag andades ut, men jag slappnade inte av inte fören jag får veta vart hon är.
-VART FAN ÄR DU? ryter jag åt henne igenom telefonen, det är inte menningen att låta arg mot henne man jag är ju så jävla förbaskat orolig!
-På väg hem. Säger hon kallt.
-Selma förlåt.. Jag är bara så förbaskat orolig! Vänta va? vadå på väg hem? Selma nästa buss ditt kommer inte förens typ två timmar?
-Ja jag är på väg hem, och ja jag vet att bussen inte kommer förens då det är därför jag ska gå eller så för jag väl typ lifta?
-Selma vänta, vart är du? Jag kommer! 
-Jag är utanför Ica..
-Bra stanna där! Jag kommer på engång! Älskar dig!
-Jag älskar dig med.. hör jag innan jag lägger på luren och börjar sprina mot Ica.
____________________________________________________________________________________________
Hope you like it! btw sorry att killarna typ inte kommit än men vill att ni ska lära känna Selma och Addison lite om ni fattar? Plus att festen har tagit ganska mycket plats.. men ska försöka få in dom till kapitel 10 :D
Love Issa x

A New Direction-chapter four4

När den var slut var jag snabbt och hämta en till dricka, som var fylld av alkohol först denna gången tog jag en stark öl i stället. Jag klunkade den snabbt och spriten brände i halsen. Jag gick ut på dansgolvet som i själva värket var vardagsrummet, över allt stod ungdomar och dansade tät, tät ihop. Ut med väggarna stod några ungdomar tätt ihop slingrade och hånglade upp varandra. Jag ser att Selma redan har hittat någon att hångla upp fast jag blir inte förvårnad, hon har alkohol i kroppen och är inte direkt blyng utan den i kroppen heller, plus att hon är fett snygg vilket bara är ett plus. En mörkhårig kille börjar dansa tätt intill mig och jag trycker mig hårdare mot honom samtidigt som jag sakta rörde mig upp och ner och vikade på mina höfter ungefär som alla andra ungdomar här. Han fattar vinken och lägger sina händer på min höfter och vi rör oss i takt till musiken. Han lutar sig fram och kysser mig i nacken innan han säger.
-Hey sexy.
Hans andedräkt stinker av alkohol vilket min säkert också gör så jag bryr mig inte utan vänder mig om så vi står ansikte mot ansikte och jag svarar honom med ett enkelt.
-Hey..
Han böjer sig sakta ner mot mig och jag ställer mig på tå för att möta honom i en kyss, sakta öppnar jag munnen och likså gör han och vi låter våra tungor leka och smeka varandra en stund innan jag drar mig ifrån för att hämta andan, fast snabbt är han's mun vid min igen. Jag kan inte avgöra om det var pågrund av alkoholen eller om jg verkligen känner något med det går en stöt igenom hela kroppen och jag blir alldelens varm och glad.
______________________________________________________________________________________________
Sorry att ni har fått vänta så länge men nu är det äntligen här! Förlåt för att kapitlet är så kort men om jag inte skulle avsluta här så skulle det blivigt JÄTTE långt och hadde planer till nästa kapitel när jag skrev det i blocket som jag ville ha lite för sig själva ;) Hoppas ni tyckte om det :D
MASSA KÄRLEK FRÅN MIG! xx

Ändrade planer och är verkligen JÄTTE ledsen!

Jag som var helt 100% säker på att jag inte hade glömt mitt block med novellen i.. har ju så klart gjort det.. Så är verkligen ledsen och säga det här men.. ni får vänta tills torsdag tills nästa kapitel.. Då min syster kommer hit och tar med den.. Är verkligen JÄTTE ledsen och besviken på mig själv! förlåt men hoppas verkligen ni orkar vänta tills dess? skulle betyda väldigt mycket för mig om ni stannade? kram på er!

FÖRLÅT!

Förlåt för att det inte har kommit upp något kapitel i helgen, men jag har varit borta och inte haft tillgång till dator och så han jag inte göra några tidsinställda som jag tänkte från början.. Men ska försöka skriva in ett senare i kväll, tack för ni har tålamod med mig :) kram


directionery

Tvillingarna Ruby & Nancy Jay bor i Wolverhampton tillsammans med sina föräldrar, Brianna & Spencer. Ruby & Nancy är rena motsattserna till varandra, men ändå så lika. Fast det låtsas dom inte om.
För cirka två till tre år sedan (alltså vintern 2010) flyttade deras bästa vän, Liam, till London för att ännu en gång delta i The X-factor UK, och sedan den dagen han flyttade så började allt bara gå neråt för Ruby & Nancy.
Ruby skolkar, festar, röker & skaffar nya killar nästan varje vecka. Allt för att bli av med den där förbaskade saknaden. Saknaden efter sin bästa vän, men som också var något mer, - något mer än bara en vän, men som aldrig hörde av sig. Hon tycker att livet inte är värt att leva och är helt säker på att föräldrarna skulle nöja sig med bara Nancy. Det lilla "underbarnet".
Nancy är mjuk och osäker rakt igenom. Hon passar liksom inte in någonstans. Hon är inte någon festare, hon är inte sportig och anser sig absolut inte vara det minsta cool. I skolan blir hon kallad plugghäst, fast hon är inte sådär smart som alla tror att hon är. Hon bara pluggar jämt och ständigt för att det är det ända som finns att göra. Nancy har inga vänner. I skolan drar sig alla undan när hon går i korridorerna, eller så viskar dom dumma saker bakom ryggen på henne. Fast utanför skolan är det ingen som vet. Ingen. Förutom Ruby. Men Ruby som hänger med dom coola tjejerna och alltid blir bjuden på fester, - varför skulle hon bry sig?
Tjejerna kan inte gå en dag utan att bråka, och till slut står föräldrarna inte ut längre och skickar tvillingarna till deras moster, Meredith, för att lära tjejerna en läxa.
Meredith är en butter kvinna i 40års åldern som har gott om pengar och bor i en flådig villa i Englands hjärta, - London. I Hounslow Central, - för att vara exakt.
Ruby & Nancy tar sitt pick och pack och flyttar, för vem vill inte ha en nystart på livet liksom? En andra chans? Nu kan dom ju låtsas vara någon annan med en helt annan bakgrund! ...Men vad tjejerna inte lärt sig är att man inte kan leva ett liv byggt av lögner, och att man mest troligt trasslar in sig totalt i slutändan...
I "Do You Remember?" får ni följa tvillingarnas kamp om att finna sig själva och hitta tillbaka till varandra. Kommer Ruby & Liam återförenas? Kommer Nancy bli accepterad i skolan, och kommer Ruby äntligen börja se det fina med livet? Hur ska det gå? Det återstår bara att se...
________________________________
Har gjort länkbyte med novell bloggen directionery.blogg.se sjukt bra novell, som jag själv följer och jag lovar att ni inte kommer ångra er om ni klickar er in och kollar!
Sjukt bra och välskrivet!


Kapitel 3 kan ni hitta här under för er som har missat det


A New Direction-chapter three3

Jag granskade henne för att se vad hon hade på sig vilket var ett par svarta tajta jeans med hål på låren och ett svart spetz linne med en pandora top under som hade guldiga nitar på, hon var hårt sminkad kring ögonen med maskara, kajal och svart sotning med ögonskugga, röda målade läppar och några guldiga rmband, som skor hade hon ett par svarta pumps. Så lika som vi var i kväll skulle man kunna tro att vi var syskon.
-Jag har ju sagt att du inte behöver knacka, mitt hem är ditt hem. Sa jag och log stort mot henne.
-Men din hjärna kanske är för liten för att förstå det? fortsatte jag och skrattade tyst.
-Vi får väll se vem som går ut med bäst betyg. Sa hon småt iritterad men snart stämde hon också med i mitt skratt som hade blivigt högre efter hennes kommentar.
-Ska vi gå, klockan är 5 i och bussen kommer hel?
.Okej ska bara ta mobilen. Som sagt tog jag min mobil och sedan krokade jag min arm i hennes och så tog jag med mig jackan i farten ut ur huset och låste.
Vi väntade på bussen och hoppade sedan på för att ta oss till centrum där kvällen skulle spenderas. När vi kom fram var redan huset propfullt. Ungdomar hängde även på utsidan där man hörde musiken nästan lika väl som inomhus. Vi gick inomhus och jag hängde upp min jacka och sedan gick vi direkt för att hämta en sider, bäst och börja lugnt.
______________________________________________________________________________________________
Förlåt för kort kapitel men vill ha partydelen i ett ända kapitel och inte ihop med massa annat om ni förstår?
Vad tycker ni än så länge?

A New Direction-chapter Two2

Jag klickande in mig på Blocket.se och skrev ''apartment in London'' i sökfältet och började skrolla ner i jakt på den perfekta lägenheten. När jag suttit i över en timme och läst över säkert 100 annonser, som antagligen har varit för dyra eller för lågnt bort från centrum såg jag den, den med stort D, Den perfekt lägenheten. Jag klickande in mig på en gång jag började läsa.
I'm looking for a roommate, who i can share the monthly rent with.. I offer a bed, kitchen and living room but we have to share. The monthly rent is 10,54 pound. Male me at: Melissaleighton@hotmail.co.uk

Jag klickade på mail adressen och började skriva in mitt svar.
 
Hello my name is Addison Clowe and i am from sweden. I think your apartment would be perfect for me so i would love to come and share it with you if it is still available hugs Addi (my nick name)

Jag läste igenom mailet en gång till och skickade sedan iväg det. Jag lade ner mobilen i fickan igen och tog en klunk från min juice, men den hade börjat bli jumen så jag bestämde mig för att hälla ut den i vasken, sedan ställde jag glaset i diskmaskinen och gick in på mitt rum. Mobilen plingade till och jag tog upp den från fickan igen. SelmaBelma<3 löd namnet som lyste upp min mobil. Jag drog fingret över skärmen och slog in min 4-siffriga kod.
 
Tjeeeena tjejen! Hörde det var fest hos Albin i kväll, ska vi gå? x S

Jag klickande på den lilla vita rutan under meddelandet och klickande in mitt svar.
Visst, har inget och göra ändå så. Kom över vid 9? x A

Strax där efter plingade min mobil till för att tala om att ännu ett sms hade trillat in från Selma
Gött! Visst,ses! x S
 
Jag kopplade in min mobil till högtalarna som står på natugsbordet och strax stömmar Ed sherran's röst ut ur högtalarna sjungandes på drunk. Jag börjar sjunga med högt och tydligt, samtidigt som jag börjar plocka upp lite kläder som låg ut sprida i rummet.
I wanna be drunk when i wake up on the right side of the wrong bed and every exuse i made up. Tell you the truth i hate. What didn't kill me it never made me stronger at all..
 
Ed sjöng ut dom sista tonerna och lik så gjorde jag, jag satte mig på sängen och tog upp mobilen för att kolla klockan.
 
 
20:03 okej så jag har en timme på mig innan Selma kommer och vi tar bussen in till stan tillsammans.

Jag gick till badrummet och startade vattnet så det skulle hinna värma upp sig innan jag hoppade in. Jag kände på vattnet om det var tillräckligt varmt vilket det var så jag tog av mig mina kläder och hoppade in i duschen för att sedan låta det varma vattnet sluka min nakna kropp. Jag shamponerade håret för att sedan skölja ur det igen innan jag smöjde in håret i inpakning och medans jag lät det värka rakade jag benen och smörjde in min kropp med jordgubbs luktande duchkräm för att sedan skölja av mig det samtidigt som jag sköljde ut hårinpacknigen och klev ur. Jag virade en av våra stora,vita fluffiga handukar runt min nakna kropp och tog sedan upp kläderna jag hade lagt på golvet för att lägga dom i tvättkorgen istället, sedan gick jag in på mitt rum för att klä mig in för den kommande kvällen, jag gick till gaderoben och satte på mig ett par matchande rosa spetz underkläder, sedan gick jag till nattygsbordet och där min mobil låg på ladding och kollade klockan 20:17 för att sedan playa musiken och gå tillbaka till gaderoben. Jag bestämde mig tillslut för ett par svarta nylon strupbyxor, ett par höga shorts med nitar och ett vitt spetz linne med en pandora top under så jag blotde både navel persingen och den in tatuerade fjärden som satt på mitt högra skulderblad. Jag stängde gaderoben och gick vidare till sminkbordet som egentligen bara var mitt skrivbord fast jag hade bara mitt smink där. Jag kletade på fondesen för att sedan markera mina ögon med maskara, kajal och en ganska hård sotning med ögonskugga, sedan målade jag mina läppar blodröda. Jag kände mig klar och satte på mig svarta och silvriga armband, ett lågnt halsband med ett kors hängandes och ett par ganska långa kedje örhängen. Jag tog fram hårblåsen och blåste håret tort och platade det och sprejade det med hårsprej.
-Du borde inte använd sådär mycket hårsprej det är inte bra för håret.
Jag vänder mig om och ser att Selma står i dörröppningen. 
-Det var öppet och du hörde inte när jag knackade. fortsatte hon
___________________________________________________________________________________________
Kapitel två här då med! Vad tycker ni än så länge? nästa kapitel blir det PARTYYYYY!
Kommentare era åsikter så är ni söta :) Bra och veta vad ni tycker nu i början..

A New Direction-chapter one1

Jag lade över mina bruna lockar av hår på min ena axel. Jag granskade mig själv noga i spegeln. Mina gröna ögon som var lätt inramde i svart mascara och kajal samt lätt sotning med ögonskugga. Jag märkte att mitt ena öga var lite smalare och snedare än det andra ögat och blev med än gång störd på det.

Varför kan inte bara båda sidorna av ansiktet se likadana ut? Då skulle man vara dubbelt så snygg!


Jag kollade in mina rödmålade läppar och såg hur underläppen var alldens för stor för överläppen. Något som jag har störde mig på med. Jag kollade på hela mitt ansikte, usch inget såg bra ut eller passade in med varandra! Jag låste upp och styrde mina steg mot vardagsrummet för att sedan gå vidare till köket, när jag kom in i köket gick jag direkt och öppnade kylskåpet för att ta ut jucie paketet, för att sedan vända mig om mot luckand som stoppade mig för att nå glasen, öppnade den och sträkte lite extra på mig för att nå bättre och tog ut en av dom genomskinliga hårda glasen. Jag stängde luckan och hällde upp jucien i glaset för att sedan ställa ställa tillbaka förpakningen i kylskåpet, jag satte mig strax därefter på en av våra trä stolar som var målade i vitt och tog en klunk av jucien. Den söta smaken av apelsin exploderade i munnen och jag log nöjt åt god smaken. Jag halade upp min mobil som legat i min ficka på dom tajta jeansen jag hade på mig och klickade som väcken mobilen till liv,inget. Inga sms, inga samtal, inget på facebook eller twitter. Ingenstans hade folk försökt nå mig. Jag suckade besviket men loggade ändå in på mobilen med min 4-siffriga kod, som ver en vit iPhone4s för att vara exakt, Jag hade fått den i födelsedags present av mamma och pappa förra året när jag fyllde 19 år. Jag var såklart jätte glad för den men det kändes inte rätt då min familj inte hade den bästa akonomin, det var därför vi bodde i en liten 3:a i utkanten av Göteborg, visst vi hade så vi klarade oss och lite till, men en iPhone var inget jag behövde egentligen. Jag klickade in på bilder och sökte på London och gick in på bilder.

oh mitt älskade London! Ditt ska jag flytta någon gång, Börja om på nytt och allt! Mitt liv skulle bli helt annorlunda! Ny mål, nytt jobb, nya vänner!  A New Direction helt enkelt!

____________________________________________________________________________________________

 

Då så mina vänner, är äntligen chapter 1 här! Ge mig kretik! vad tycker ni? är det helt jävla förjävligt och jag borde sluta på en gång eller vill ni veta mer? Kan ju säga att jag har ganska stora planer osv för den här novellen ;) och det händer liiite mer i nästa kapitel så ge mig feedbak!


A New Direction-Handling

Den här novellen kommer handla om Addison Clowe som är en tjej som inte är rädd för att ta risker! Snarare tvärt om, hon är nästan lite för orädd. En dag bestämmer hon sig för att flytta till London och lika snabbt som hon bestämde sig har hon letat upp en bostad och packat sin väska för att sedan ta bussen till flygplatsen och hoppa på planet mot London.
Äntligen kan hon börja om! Vara vuxen på riktigt och ta hand om sig själv. Men blir allt som planerat, när man heter Addison och som mer än gärna tar risker och gör livet spännande?
Kommer hon fixa allt bara för hon flyttar till en ny stan i ett nytt land? kommer allt bli bra då? Följ med Addison genom sin resa med upp och ner gångar, sina bra och dåliga stunder, sina misstag,misslyckande och lyckanden. Hur hon växer som person och lär sig att ta ansvar för det hon gjort.
_______________________________________________________
Nu är novellen's handling uppe, vad tycker ni? låt mig få veta!
Om det är något mer ni vill veta så får ni slänga in en kommentar! Te.x hur rollerna är och vilka som spelar dom.