A New Direction-chapter one1

Jag lade över mina bruna lockar av hår på min ena axel. Jag granskade mig själv noga i spegeln. Mina gröna ögon som var lätt inramde i svart mascara och kajal samt lätt sotning med ögonskugga. Jag märkte att mitt ena öga var lite smalare och snedare än det andra ögat och blev med än gång störd på det.

Varför kan inte bara båda sidorna av ansiktet se likadana ut? Då skulle man vara dubbelt så snygg!


Jag kollade in mina rödmålade läppar och såg hur underläppen var alldens för stor för överläppen. Något som jag har störde mig på med. Jag kollade på hela mitt ansikte, usch inget såg bra ut eller passade in med varandra! Jag låste upp och styrde mina steg mot vardagsrummet för att sedan gå vidare till köket, när jag kom in i köket gick jag direkt och öppnade kylskåpet för att ta ut jucie paketet, för att sedan vända mig om mot luckand som stoppade mig för att nå glasen, öppnade den och sträkte lite extra på mig för att nå bättre och tog ut en av dom genomskinliga hårda glasen. Jag stängde luckan och hällde upp jucien i glaset för att sedan ställa ställa tillbaka förpakningen i kylskåpet, jag satte mig strax därefter på en av våra trä stolar som var målade i vitt och tog en klunk av jucien. Den söta smaken av apelsin exploderade i munnen och jag log nöjt åt god smaken. Jag halade upp min mobil som legat i min ficka på dom tajta jeansen jag hade på mig och klickade som väcken mobilen till liv,inget. Inga sms, inga samtal, inget på facebook eller twitter. Ingenstans hade folk försökt nå mig. Jag suckade besviket men loggade ändå in på mobilen med min 4-siffriga kod, som ver en vit iPhone4s för att vara exakt, Jag hade fått den i födelsedags present av mamma och pappa förra året när jag fyllde 19 år. Jag var såklart jätte glad för den men det kändes inte rätt då min familj inte hade den bästa akonomin, det var därför vi bodde i en liten 3:a i utkanten av Göteborg, visst vi hade så vi klarade oss och lite till, men en iPhone var inget jag behövde egentligen. Jag klickade in på bilder och sökte på London och gick in på bilder.

oh mitt älskade London! Ditt ska jag flytta någon gång, Börja om på nytt och allt! Mitt liv skulle bli helt annorlunda! Ny mål, nytt jobb, nya vänner!  A New Direction helt enkelt!

____________________________________________________________________________________________

 

Då så mina vänner, är äntligen chapter 1 här! Ge mig kretik! vad tycker ni? är det helt jävla förjävligt och jag borde sluta på en gång eller vill ni veta mer? Kan ju säga att jag har ganska stora planer osv för den här novellen ;) och det händer liiite mer i nästa kapitel så ge mig feedbak!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback