directionery

Tvillingarna Ruby & Nancy Jay bor i Wolverhampton tillsammans med sina föräldrar, Brianna & Spencer. Ruby & Nancy är rena motsattserna till varandra, men ändå så lika. Fast det låtsas dom inte om.
För cirka två till tre år sedan (alltså vintern 2010) flyttade deras bästa vän, Liam, till London för att ännu en gång delta i The X-factor UK, och sedan den dagen han flyttade så började allt bara gå neråt för Ruby & Nancy.
Ruby skolkar, festar, röker & skaffar nya killar nästan varje vecka. Allt för att bli av med den där förbaskade saknaden. Saknaden efter sin bästa vän, men som också var något mer, - något mer än bara en vän, men som aldrig hörde av sig. Hon tycker att livet inte är värt att leva och är helt säker på att föräldrarna skulle nöja sig med bara Nancy. Det lilla "underbarnet".
Nancy är mjuk och osäker rakt igenom. Hon passar liksom inte in någonstans. Hon är inte någon festare, hon är inte sportig och anser sig absolut inte vara det minsta cool. I skolan blir hon kallad plugghäst, fast hon är inte sådär smart som alla tror att hon är. Hon bara pluggar jämt och ständigt för att det är det ända som finns att göra. Nancy har inga vänner. I skolan drar sig alla undan när hon går i korridorerna, eller så viskar dom dumma saker bakom ryggen på henne. Fast utanför skolan är det ingen som vet. Ingen. Förutom Ruby. Men Ruby som hänger med dom coola tjejerna och alltid blir bjuden på fester, - varför skulle hon bry sig?
Tjejerna kan inte gå en dag utan att bråka, och till slut står föräldrarna inte ut längre och skickar tvillingarna till deras moster, Meredith, för att lära tjejerna en läxa.
Meredith är en butter kvinna i 40års åldern som har gott om pengar och bor i en flådig villa i Englands hjärta, - London. I Hounslow Central, - för att vara exakt.
Ruby & Nancy tar sitt pick och pack och flyttar, för vem vill inte ha en nystart på livet liksom? En andra chans? Nu kan dom ju låtsas vara någon annan med en helt annan bakgrund! ...Men vad tjejerna inte lärt sig är att man inte kan leva ett liv byggt av lögner, och att man mest troligt trasslar in sig totalt i slutändan...
I "Do You Remember?" får ni följa tvillingarnas kamp om att finna sig själva och hitta tillbaka till varandra. Kommer Ruby & Liam återförenas? Kommer Nancy bli accepterad i skolan, och kommer Ruby äntligen börja se det fina med livet? Hur ska det gå? Det återstår bara att se...
________________________________
Har gjort länkbyte med novell bloggen directionery.blogg.se sjukt bra novell, som jag själv följer och jag lovar att ni inte kommer ångra er om ni klickar er in och kollar!
Sjukt bra och välskrivet!


Kapitel 3 kan ni hitta här under för er som har missat det


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback