Kära läsare <3

Först vill jag bara säga FÖRLÅT för att det inte har kommit upp något kapitel på ett tag, men jag har sportlov och har varit med mina bästa kompisar som bor två timmar ifrån mig men tåg, och så har jag inte haft någon dator. Men kommer kanske upp ett kapitel senare/inatt eller i morgon (om vi har tur)
Som ni kan se har jag ändrat lite på disignen, dock blev jag själv inte jätte nöjd med heder, men hur jag än vrider och vänder, fixar och donar går det inte och få den så som jag vill ha den, vilket suger!
Dock passar den (engligt mina bästa kompisar) ihop med Perspektiv bilderna jag har fixat ihop, juste när 1D kommer in kommer det bli en del perspektiv byten. HISS/DISS??
Om det finns någon snäll person som vill hjälpa mig, för jag håller verkligen på och bli galen på blogg.se har suttit i typ 5 timmar och försökt fixa allt men nej, det vill inte! I alla fall om det finns någon som kan det här och är villig och hjälpa mig, släng bara in en kommentar eller mejla mig på Dreamoned@live.se skulle verkligen vara tacksamt!
Men nu ska jag börja skriva in chapter 9 av AND (A New Direction) Kram på er alla där ute och hoppas alla har haft ett fantstiskt lov för det har jag haft! (även om jag har haft lite ånget över att ni fått vara utan uppdatering..)
 
LOVE ISSA xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback