A New Direction-chapter eight8

När vi var väl vara klara efter många om men hade jag själv fått på mig ett par shorts, som var höga i midjan och ett linne med U.S.A flagga, Selma hade på sig ett par låga shorts med en magtröja. 
Jag flätade upp mitt hår hår i en fiskbens fläta fast Selma lät sitt hår vara utsläppt. Vi bestämde oss för att bara gå en promenad eftersom ingen av oss hade lust och gå till stranden som antagligen var proppfull med svetiga mammor och pappor som förtvivlat försökte få tyst på sina barn som skrek om glass och gamla par som gav som menande blickar, trots allt så var det en väldigt varm sommardag. Jag tog upp mobilen från kudden och gick sedan ut till hallen och tryckte ner mina fötter i ett par slitna men otroligt sköna ballerina skor, mina fötter värkte något otroligt mycket efter gårdagens springade i mina pumps, Selma lånade mina turkosa vans.
-Ska vi gå? Frågade jag och öppnade dörren, Selma svarade med ett kort och enkelt.
-Visst och trängde sig förbi mig i den trånga hallen och gick ut till den svala trappuppgången för att vänta på mig, jag tog tag i min axelbands väska och kollade så att allt låg där.
-Plånbok,laddare,tamponger (utifall att) fikspegel och nycklarna. Sa jag tyst för mig själv, jag nicknade gillande allt var där.
Jag slängde väskan över axen och och gick ut.
-Vi går ut mamma jag har mobilen med mig, ses sen! Ropade jag in i lägenheten innan jag slängde igen dörren utan att vänta på svar och gick ner för trapporna ut mot gatan med Selma hak i häl efter mig.
 
Vi irrade runt ute på gatorna i utkanten av göteborg, och tillslut kom vi till en ganska liten park och bestämde oss för att ta en paus och satte oss mitt ner i parken på det gröna gräset och kollade på när små barn som lekte med varanda, några hundar som sprang efter leksaker som deras ägare hade kastat och gamla par som satt och höllhanden och gjorde samma sak som vi, kollade runt i parken.
Trots att vi pratat om allt mellan himmel och jord under tiden vi hade gått avbröt Selma tystanden bara efter någta minuters gransknig.
-Har du tänkt på att vi sommar lovet kommer snart?
-Juste ja, Studenten på fredag va?
aa en hel vecka kvar.. Fast nu är det bara förberedelserna kvar va?
-Aa skönt och slippa skolan och bara ta det lugnt.
Jag sträkte ut benen från min skräddar ställnig och satte ner mina händer bakom mig och lutade upp huvudet mot solen och lät värmen sluka mig, Jag känder hur Selma lägger sig ner i gräset och lägger sitt huvud på min mage i stället.
Jag tog upp mobilen och tog ett kort på oss, Den här stunden ville jag minnas föralltid, jag kollade på kortet och blev hel nöjd, jag bestämde mig för att ha den som lås skärm sagt och gjort satte jag ditt den.
Jag vissar Selma som ler åt den lilla saken jag gjort.
-Du har fått mejl. Säger hon sedan och lutar back naken och kollar upp på mig med en ett leende men solen bändar henne och hon får lov och vända ner huvudet igen.
Jag klickade med en gång upp mejlet och läser.
 
Hey!
Oh great! when can you came?
Ps: Love Sweden!
 
Brevet var vädligt kort men jag förstod vad det ville, lägenheten var ledig, jag ska flytta till London, Jag ska bo världens bästa stad.
Jag spriker genast upp i ett stort leende och skramar om Selma hårt. Jag var så glad att jag inte visste vad jag skulle göra.
-Vad händer? frågade Selma förvårnat med ett leende på läpparna och kramade mig minst lika hårt tillbaka även om det var svårt på grund av våran ställnig.
-Jag ska till London!
-VA?! Hon låter uppriktnigt förvårnad men medans hon fortsätter låter hon bara gladare och gladare för varje bokstav som bildar orden. HUR? VAR? NÄR?
 
Jag berättar hela historien om hur jag hittade den perfekta lägenheten och allt därefter, även om det inte var mycket som hänt mer än att jag hittat lägenheten efter en timme's letande tog det lång tid innan jag blev klar eftersom Selma krävde varenda liten detalj jag visste.
-Men mejla tillbacka då?
-Och vad ska jag skriva då? Jag har inte ens berättat för mamma än..
-Kom! Vi gör det på en gång! Selma reser sig upp räcker mig sin hand, jag tar tacksamt i mot den och häver mig upp på stående ben med Selmas hjälp.
Vi går med snabba steg tillbaka mot mig, och springer upp för alla trappor och precis innan jag slitter upp dörren går en ända tanke igenom mitt huvud, O'boy det här kommer bli spännande..
____________________________________________________________________________________________

Där har vi det :D vad tycker ni? Undra vad Addison's mamma och pappa kommer tycka om hennes galna fantasi.. ops det återstår och se ;)
Love Issa

Kommentarer
Bella säger:

jättebra :) får jag vara med i novellen btw? kram! xx

Svar: Tack så jätte mycket :) du kan väll mejla mig om dig själv på dreamoned@live.se? Kan dock inte lova ut någon jätte stor roll eftersom huvud karaktärerna redan är fixade :) love Issa x
Isabell

2013-02-04 | 19:49:10
Bella säger:

har mejlat dig nu :) kram! xx

2013-02-05 | 22:00:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback